Sisustusliike Sermi Ky Sjökullantie 425 02540 Kylmälä

Ompelu ja tekstiilisuunnittelu

Asiantuntevaa sisustussuunnittelua Espoon seudulla. Sermin palveluihin kuuluvat kokonaisvaltaisen sisustussuunnittelun ohella myös ompelu ja tekstiilisuunnittelu. Toimitamme sinulle mittatilaustyönä erilaiset verhot tarvikkeineen sekä myös tangot, kiskot ja sälekaihtimet. Tarvittaessa myös valmistamme ja asennamme tuotteet, jolloin saat varmasti juuri sinun tiloihisi täydellisesti sopivat ratkaisut. Suunnitteluapua tarvitsevalle ensimmäinen kotikäynti on aina ilmainen, jonka jälkeen toimimme tuntiveloituksella tai tarjouksen perusteella. Toimimme pääkaupunkiseudulla, sekä sopimuksen mukaan myös kauempana.

Kokonaisvaltaista palvelua

Olipa kyseessä vasta rakennusvaiheessa olevan talon koko sisustuksen suunnittelu huonekaluineen tai vain yhden tyynynpäällisen tekeminen, osaamme auttaa sinua juuri sinun tarpeisiisi sopivalla tavalla.

Meiltä saat myös mittatilaustyönä valmistettuja huonekaluja ja keittiöitä.

Ompelu ja tekstiilisuunnittelu käsittävät huonekalujen verhoilun sekä irtopäällisten, sängynpeittojen, tyynyjen ja muiden kodin tekstiilien suunnittelun sekä valmistuksen toiveidesi mukaan. Lisäksi valikoimiimme kuuluvat tapetit, matot, laatat ja valaisimet. Kotien ohella myös vapaa-ajan asuntojen, esim. Lapin hiihtomökkien sisustaminen on meille tuttua.

Sisustussuunnittelu myös avaimet käteen -periaatteella

Toteutamme kaikki työmme asiakkaamme niin halutessa myös avaimet käteen -periaatteella, jolloin sisustettu tila on luovutettaessa täysin käyttö- ja asumisvalmis. Kun tarvitset osaavaa ja asiakkaan tarpeet tarkasti huomioivaa sisustussuunnittelua, soita Sisustuspalvelu Sermin ammattilaisille!

Ota yhteyttä!